Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Gluten-fri tortillas
Et lækkert fladbrød der kan bruges til bl.a. wraps, quesadillas, fajitas eller som en almindelig madpandekage
Udskriv
Pin Recipe
Tilb. tid
30
minutter
min
Antal
8
stykker
Ingredients
1½
dl
Kokosmel
1
dl
Sesammel
4
spsk
FiberHusk
1
dl
Kokosolie
½
tsk
Chili pulver
¼
tsk
Hvidløgspulver
¼
tsk
Spidskommen
½
l
Kyllingeboullion
Instructions
Rør de tørre ingredienser sammen
Tilsæt kokosolie og rør sammen
Hæld kyllingeboullion brødmassen i og rør godt, evt. med håndmixer eller i foodprocesser
Del dejen i 8 dele og rul de enkelte stykker fladt. Brug en kageform el.lign. til at skære dejen rund.
Kom stykkerne på en middelvarm pande én ad gangen og vend efter et par minutter eller når de har fået lidt farve
Notes
Er man ikke så meget til spidskommen så kan det sagtens undlades.