Go Back

Gluten-fri tortillas

Et lækkert fladbrød der kan bruges til bl.a. wraps, quesadillas, fajitas eller som en almindelig madpandekage
Tilb. tid 30 minutter
Antal 8 stykker

Ingredients
  

  • dl Kokosmel
  • 1 dl Sesammel
  • 4 spsk FiberHusk
  • 1 dl Kokosolie
  • ½ tsk Chili pulver
  • ¼ tsk Hvidløgspulver
  • ¼ tsk Spidskommen
  • ½ l Kyllingeboullion

Instructions
 

  • Rør de tørre ingredienser sammen
  • Tilsæt kokosolie og rør sammen
  • Hæld kyllingeboullion brødmassen i og rør godt, evt. med håndmixer eller i foodprocesser
  • Del dejen i 8 dele og rul de enkelte stykker fladt. Brug en kageform el.lign. til at skære dejen rund.
  • Kom stykkerne på en middelvarm pande én ad gangen og vend efter et par minutter eller når de har fået lidt farve

Notes

Er man ikke så meget til spidskommen så kan det sagtens undlades.