Bring grøntsagsbouilon i kog i en gryde og put kyllingenbrystet i gryden
Lad det simre i ca. 20 min
Tænd ovnen på 200 grader (180 varmluft)
Brug to gafler til at rive kyllingen i strimler
Bland kylling, æg, ost og krydderier i en skål
Kom mandelmel i en dyb tallerken
Form massen til en størrelse der ligner en tyk finger
Rul kyllingefingren i mandelmelet og placér den på en bradepande med bagepapir
Bag i ovnen i ca. 20-25 minutter. Vend dem gerne 1-2 gange i løbet af bagningen
Chilimayo
Bland mayonnaise og hot sauce og servér med kyllingefingrene
Notes
Jeg laver normalt 3 gange portion og opbevarer de overskydende på køl. De kan enten spises kolde eller varmes igen i ovnen.I stedet for at skulle lave chilimayo hver gang jeg skal have et par stykker, så tager jeg en mayonnaise flaske som er ca. halvt fyldt og kommer hot saucen i flasken og ryster godt. Så er der chilimayo klar, når man lyster.